FAQ

 1. Ik ben mijn wachtwoord kwijt? 
  U kunt bij de LOGIN een nieuwe wachtwoord opvragen.
 2. Ik werk niet bij een gemeente of organisatie maar ik loop stage, studeer nog/ben vrijwilliger, mag ik ook gebruik maken van het Kompas?
  Ja, het Kompas is voor iedereen toegankelijk, alleen het maken van notities bij de verschillende kaarten is dan niet mogelijk.
 3. Ik ontvang geen emails van mijn collega’s die in het Kompas aan het werk zijn?
  Klik op uw ACCOUNT en controleer of de emailnotificatie AAN staat.
 4. Ik heb een inhoudelijke vraag. Aan wie kan ik deze vraag stellen?
  Onder elke kaart vindt u de Vraag-button, hier kunt u uw vragen kwijt. De VNG streeft ernaar om alle vragen binnen een week te beantwoorden. U kunt ook andere vragen omtrent mensenhandel kwijt bij de VNG, mensenhandel@vng.nl.
 5. Onder elk deel van het Kompas staat een stukje met een verwijziging naar de longread Onzichtbaar| Mensenhandel in Nederland. Wat is dat?   
  Deze journalistieke longread, gemaakt in opdracht van CoMensha en VNG, is een uitgebreide online productie, over de aanpak van mensenhandel.  Persoonlijke verhalen van slachtoffers van verschillende vormen van uitbuiting worden ondersteund met beeld en video. Ook professionals - van burgemeester, aandachtsfunctionaris tot politie en hulpverlener - komen aan het woord over hun strijd tegen de aanpak van mensenhandel.                                                                                                                          

 

Wat is het Kompas / Hoe werkt het KompasVoor wie is het Kompas / FAQ

 


 

 

naar Kompas